Ķēniņam rezultatīva piespēle, Daugaviņš laukumā nedodas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Ronalds Ķēniņš trešdien Šveices hokeja augstākās līgas (NL) mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kas tomēr neglāba viņa pārstāvēto "Lausanne" no zaudējuma.

"Lausanne" mājas arēnā ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) piekāpās "Biel-Bienne".

Ķēniņš laukumā bija 11 minūtes un 51 sekundi, no kurām 18 sekundes arī spēlēja vairākumā. Uz ledus pavadītajā laikā viņš arī divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un sakrāja lietderības koeficientu +1.

Citā spēlē Kaspara Daugaviņa pārstāvētā "Bern" izbraukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Rapersvīles-Jonas "Lakers". Daugaviņš šajā mačā nespēlēja.

Citā mačā aizsarga Sanda Smona un uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētajai Ženēvas "Servette" vienībai bija jātiekas ar "Ajoie", taču spēle tika atcelta.

Turnīra tabulā "Bern" ar 45 izcīnītiem punktiem 32 spēlēs atrodas astotajā vietā, par vienu pozīciju zemāk ar izcīnītiem 43 punktiem 31 spēlē ierindojas "Lausanne". "Servette", kas tikusi pie 38 punktiem 30 spēlēs ieņem 11.vietu, bet vairāku latviešu pārstāvētā Langnavas "Tigers" ar 31 punktu 34 mačos atrodas 12.vietā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu