Bukartam rezultatīva piespēle uzvarā Čehijas ekstralīgā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts
Roberts Bukarts Foto: HC Vítkovice Ridera

Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts svētdien asistēja vārtu guvumā Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, palīdzot viņa pārstāvētajai Vītkovices "Ridera" tikt pie panākuma pēcspēles metienu sērijā.

Vītkovices vienība izbraukumā ar rezultātu 3:2 (0:2, 1:0, 1:0, 0:0, 1:0) izcīnīja uzvaru pēcspēles metienu sērijā pār Pardubices "Dynamo".

Bukarts asistēja pirmajā Vītkovices vienības vārtu guvumā spēles 28.minūtē, kad pēc viņa metiena ripu vārtos raidīja Romāns Polāks.

Latvijas uzbrucējs laukumā bija 119 minūtes un 46 sekundes, no kurām četras minūtes un 15 sekundes spēlēja vairākumā. Viņš arī trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Guntis Galviņš šajā mačā nebija iekļauts "Ridera" sastāvā.

Tikmēr uzbrucēju Roberta Mamčica un Patrika Zabusova pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" mājas spēlē ar rezultātu 2:5 (0:3, 0:1, 2:1) piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield".

Zabusovs laukumā bija 17 minūtes un trīs sekundes, no kurām minūti un 56 sekundes spēlēja vairākumā, un uz ledus pavadītajā laikā viņš nopelnīja divu minūšu noraidījumu, vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu metienu un nopelnīja lietderības koeficientu -1.

Mamčics uz ledus bija deviņas minūtes un deviņas sekundes, spēlējot minūti un 42 sekundes vairākumā, bet divas minūtes un 38 sekundes mazākumā, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem un sakrāja lietderības koeficientu -2.

Citā spēlē uzbrucēja Māra Bičevska "Mlada Boleslav" mājās ar rezultātu 3:4 (0:1, 2:3, 1:0) zaudēja Liberecas "Bili Tygri". Bičevskis laukumā bija sešas minūtes un 37 sekundes, no kurām minūti un 45 sekundes spēlēja mazākumā. Uz ledus pavadītajā laikā viņš nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja vienā no sešiem iemetieniem un noslēdza spēli ar lietderības koeficientu -1.

Savukārt aizsarga Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Kladno "Rytīrži". Balinskis laukumā bija 25 minūtes un 58 sekundes, no kurām četras minūtes un divas sekundes spēlēja vairākumā, bet divas minūtes un sekundi - mazākumā. Viņš nopelnīja divas soda minūtes, divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja trīs pretinieku metienus un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Plzeņas "Škoda", tāpat kā Kristofera Binduļa Česke Budejovices "Motor" svētdien neaizvadīja spēles.

Turnīra tabulā "Škoda" ar izcīnītiem 59 punktiem 33 spēlēs ieņem ceturto vietu, "Ridera" ar 51 punktu 32 mačos ierindojas sestajā pozīcijā, bet par vienu vietu zemāk ir "Mlada Boleslav" ar 51 punktu 33 spēlēs. "Motor", kas tikusi pie 44 punktiem 31 mačā, ieņem 11.vietu, par vienu pozīciju zemāk ar 42 punktiem 32 spēlēs atrodas "Verva", bet turnīra tabulas pēdējā vietā ar 22 punktiem 33 spēlēs atrodas "PSG Berani".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu