"VEF Rīga" jaunpienācējam pozitīvs Covid-19 tests, komandai nepievienosies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Frenks Hasels.
Frenks Hasels. Foto: https://twitter.com/vefriga

Latvijas basketbola klubam "VEF Rīga" tomēr nepievienosies atlētiskais un pieredzējušais amerikānis Frenks Hasels, jo viņam pirms izlidošanas uz Rīgu konstatēts Covid-19, ziņo vienība.

Rīgas vienība tikai svētdien oficiāli paziņoja, ka īstermiņa līgums ar 33 gadus veco Haselu (205 cm, 107 kg) noslēgts uz komandas dalības laiku FIBA Čempionu līgas "play-in" spēlēs pret "JDA Dijon Basket" komandu. Iepriekš Hasels spēlējis Francijā, Izraēlā, Turcijā un Itālijā.

Tomēr pirmdien klubs pavēstīja, ka Hasels komandu tomēr nepapildinās, jo pirms došanās uz Rīgu viņam atklāta saslimšana ar Covid-19.

"Pirms šonakt paredzētā lidojuma uz Latviju amerikāņu uzbrucējam Frenkam Haselam konstatēts pozitīvs Covid-19 tests, kas nozīmē pašizolāciju un nedošanos uz Rīgu. Informējam, ka diemžēl amerikāņu uzbrucējs nespēlēs "VEF Rīga" sastāvā," teikts komandas oficiālajā paziņojumā.

2020./2021. gada sezonā Hasels spēlēja Izraēlā, pārstāvot "Elitzur Yavne" komandu, kur vidēji ik mačā guva 20,6 punktus un izcīnīja 12,4 atlēkušās bumbas zem groziem.

2019./2020. gada sezonā Hasels pārstāvēja divas Francijas augstākās līgas komandas. "Le Portel" sastāvā vidēji tika gūti 15,2 punkti un izcīnītas 7,7 atlēkušās bumbas, savukārt "Boulazac" komandā - 8,1 punkts un 8,1 bumba zem groziem.

Savas gaitas Francijā viņš uzsāka tieši "Boulazac" komandā.

Francijā kopumā spēka uzbrucējs dažādās komandās spēlēja kopš 2015. gada - trīs sezonas "Le Portel" rindās, viena arī "Cholet" sastāvā.

Savas profesionālās karjeras ievadā Hasels Izraēlās līgā "Hapoel Holon" sastāvā atzīmējies ar vidēji 17,9 punktiem un 14,2 atlēkušajām bumbām zem groziem, kas bija labākais rādītājs visā līgā. Hasels tāpat spēlējis "Varese" rindās Itālijā, "Bnei Herzeliya" Izraēlā un "Sakarya" komandā Turcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu