Video ⟩ Lebrons spēlē centra pozīcijā un kļūst par trešo spēlētāju NBA vēsturē ar vismaz 36 000 punktu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AP/Scanpix

Lebrons Džeimss otrdien spēlēja sev neierastajā centra pozīcijā un izcēlās ar "triple-double", kaldinot Losandželosas "Lakers" komandas uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē.

"Lakers" izbraukumā ar rezultātu 132:123 pārspēja Hjūstonas "Rockets", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju, tikmēr pretiniekiem šis kļuva par piekto zaudējumu pēc kārtas.

Losandželosas komanda šajā mačā izmantoja vien astoņus spēlētājus. NBA zvaigzne Lebrons Džeimss starta pieciniekā ar augumu 2,06 metri bija garākais spēlētājs "Lakers" vienībā.

Nomināli Džeimss ir vieglais uzbrucējs jeb trešā numura pozīcijas spēlētājs. Viņš gan karjerā vairākkārt ir spēlējis arī saspēles vadītāja pozīcijā, bet šoreiz viņš bija centrs. 

Džeimss aizvadīja teicamu spēli - guva 32 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, veica 11 rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus un pārtvēra vienu bumbu.

Džeimss kļuva par trešo spēlētāju NBA vēsturē, kurš sasniedzis 36 tūkstošu gūto punktu robežu. Rezultatīvāki bijuši vien Karīms Abduls-Džabars un Karls Melouns. 

"Triple-double" uzvarētāju sastāvā savāca arī Rasels Vestbruks, kurš guva 24 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un izpildīja 10 rezultatīvas piespēles.

Vēl uzvarētāju rindās Maliks Monks izcēlās ar 25 punktiem, bet Karmelo Entonijs Entonijs pievienoja 24 punktus.

"Rockets" komandā 24 punktus guva Džeilens Grīns, pa 22 iemeta Kevins Porters juniors un Kristians Vuds.

"Lakers" ar 17 uzvarām un 19 zaudējumiem ieņem septīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, savukārt "Rockets" ar bilanci 10-25 ir pēdējā jeb 15. pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu