Video ⟩ "Sharks" bez Balcera izcīna uzvaru rezultatīvā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārais turnīrs otrdien atsākās ar trīs rezultatīvām spēlēm, kurās uzvaras svinēja Sanhosē "Sharks", Tampabejas "Lightning" un Vegasas "Golden Knights" komandas.

Saistībā ar vairākiem Covid-19 uzliesmojumiem NHL atcēla pirms Ziemassvētku brīvdienām paredzētos mačus un svētkos paredzēto pauzi pagarināja par vēl vienu dienu. Tādējādi NHL bija nedēļu ilgs pārtraukums.

"Sharks" un Arizonas "Coyotes" spēles pamatlaikā kopā tika gūti 14 vārti, Sanhosē vienībai mājās ar 8:7 (2:2, 3:2, 2:3, 0:0, 1:0) uzvarot pēcspēles metienu sērijā.

Sanhosē vienības latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers otrdien bija uz ledus rīta treniņā, bet vēl laukumā neatgriezās.

Uzvaras "bullīti" laukuma saimniekiem realizēja Tomāšs Hertls, tāpat pēcspēles metienu sērijā atzīmējās Logans Kutūrs, kurš pamatlaikā guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.

Sanhosē komandā nevienam hokejistam nebija vairāk par diviem punktiem, bet pretinieku rindās pa četriem iekrāja Losons Krūzs un Fils Kesels. Krūzs guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet Kesels asistēja četros vārtu guvumos.

Tikmēr Stenlija kausa ieguvēja Tampabejas "Lightning" savā laukumā ar 5:4 (2:1, 1:1, 1:2, 1:0) pagarinājumā uzveica Monreālas "Canadiens".

Uzvaras vārtus pēc papildlaikā nospēlētām 36 sekundēm guva Ondržejs Palāts, bet pirms tam pamatlaikā 19,7 sekundes pirms beigām 4:4 Tampas vienībai panāca Korijs Perijs.

Mājiniekiem Covid-19 protokolam pakļauti seši hokejisti un galvenais treneris Džons Kūpers, bet pretiniekiem šī iemesla dēļ nespēlēja deviņi spēlētāji, tajā skaitā pirmais vārtsargs Džeiks Elens.

"Lightning" centra uzbrucējs Breidens Points pēc 14 maču izlaišanas atgriezās ar diviem gūtiem bārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Vēl "Golden Knights" izbraukumā ar rezultātu 6:3 (3:1, 2:1, 1:1) uzveica Losandželosas "Kings".

"Golden Knights" izcīnīja sesto uzvaru izbraukumā pēc kārtas un kļuva par Rietumu konferences līderi. Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Žonatans Maršeso.

NHL regulārajā čempionātā komandas aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu