Sevastova sezonu Melburnas "WTA 250" sacensībās sāks ar maču pret francūzieti Garsiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova Melburnas "WTA 250" sērijas turnīru uzsāks ar Francijas tenisisti Karolinu Garsiju.

Sevastova, kura WTA rangā ieņem 70.pozīciju, turnīru uzsāks ar pirmo kārtu, kur viņas pretiniece būs pasaules ranga 74.rakete Garsija.

Līdzšinējās trīs spēlēs, kas visas beigušās divos setos, divreiz pārāka bijusi Sevastova. 2016.gadā Maljorkas turnīra finālā uzvaru ar 3:6, 4:6 svinēja francūziete, bet turpmākās divas reizes pārāka bija Sevastova. Viņa pēc gada šī paša turnīra pusfinālā revanšējās ar 6:4, 6:2, bet pagājušajā gadā Adelaidas "WTA 500" turnīra 1/16 finālā - ar 6:2, 6:4.

Pēdējo cīņu Sevastova aizvadīja oktobrī Indianvelsas "WTA 1000" sērijas turnīrā, pārvarot pirmo kārtu ar uzvaru pār Slovēnijas tenisisti Polonu Hercogu, bet otrajā kārtā ar 2-6, 7:6 (7:5), 3-6 piekāpās turnīra 12.raketei tunisietei Onsai Žabērai.

Garsija pēdējoreiz spēlēja decembra vidū savās mājās, Limožas "WTA 125" sērijas turnīrā svinot divus panākumus, bet ceturtdaļfinālā ar 4-6, 3-6 piekāpjoties krievietei Verai Zvonarjovai.

Turnīrs notiek pirmoreiz.

Paralēli Melburnā notiek vēl viens tāds pats turnīrs "Summer Set 1", kamēr Sevastova piedalās "Summer Set 2" sacensībās.

Sevastova līdz šim uzvarējusi četros, bet Garsija - septiņos WTA vienspēļu turnīros.

Otrajā kārtā šī dueļa uzvarētāja tiksies ar Enu Lī no ASV, kura pasaules rangā ieņem 47.vietu un turnīrā izsēta ar septīto numuru, vai pasaules 63.raketi no Ēģiptes Majaru Šerifu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu