Video ⟩ Bertāns atgriežas ar veiksmīgu sniegumu "Wizards" uzvarā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns (no labās)
Dāvis Bertāns (no labās) Foto: AP/Scanpix

Pēc divu maču izlaišanas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā laukumā atgriezās Dāvis Bertāns, kurš palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

"Wizards" basketbolisti ar rezultātu 124:121 savā laukumā apspēlēja Šarlotas "Hornets".

Bertāns laukumā pavadīja 20:38 minūtes, kuru laikā guva 14 punktus (1p. 2/2, 2p. 0/1, 3p. 4/7), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, trīsreiz pārkāpa noteikumus, bet spēli noslēdza ar +/- rādītāju +12, kas bija labākais "Wizards" komandā.

Vašingtonas galvenais treneris Vess Anselds juniors šajā mačā iesaistīja vien astoņus spēlētājus.

Uzvarētāju labā 36 punktus guva un 14 bumbas zem groziem savāca Kails Kuzma, kamēr Bredlijs Bīls atzīmējās ar 35 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Hornets" rindās Gordons Heivords izcēlās ar 27 punktiem, Terijs Roziers guva 25 punktus, bet Mailss Bridžess iemeta 23 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

Pēdējās trijās spēlēs ievērojami uzlabojusies Bertāna precizitāte no tālās distances. No izmestajiem 26 trīspunktu metieniem viņš iemetis 13 (50%).

Nākamo spēli "Wizards" komanda aizvadīs naktī uz ceturtdienu (pēc Latvijas laika), kad savā laukumā uzņems Rietumu konferences vājāko vienību Hjūstonas "Rockets". Pēc tam Bertāna pārstāvētā komanda dosies divu spēļu izbraukumā.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Wizards" ar uzvarēto/zaudēto spēļu bilanci 19-18 ieņem 7. pozīciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu