Pļaviņam veikta ceļgala operācija; Šmēdiņam vēdera vīruss

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Pļaviņš
Mārtiņš Pļaviņš Foto: FIVB

Pludmales volejbolistam Mārtiņam Pļaviņam veikta ceļgala operācija, bet Jānis Šmēdiņš uz "King of the Court" finālposmu nedosies vēdera vīrusa dēļ, sportisti vēsta sociālajos tīklos.

Pļaviņš "Facebook" kontā raksta, ka "bez operācijas nevarētu turpināt sportot" un ar to ir jau samierinājies.

"Decembrī treniņnometnē Ēģiptes pilsētā Hurgadā man ceļa aizmugurē savilka kāju, un nevarēju sēdēt ar saliektu kāju kādas divas nedēļas. Man likās, ka tas varētu būt no slodzes un kaut kā piecietu," raksta volejbolists.

"Atgriežoties no nometnes pieteicos pie daktera un uz magnētisko rezonansi. Izrādījās, ka ar saitēm viss kārtībā, bet ceļa skrimslī laika gaitā ir izveidojies divus kvadrātcentimetrus liels caurums, kurā ir šķidrums, un vienīgā iespēja bija operācija, kurā celī bija jāievieto mākslīgais skrimslis," notikušo skaidro sportists.

Nākamās sešas nedēļas Pļaviņam būs jāpārvietojas ar kruķu palīdzību, kas aizkavēs sezonas sākumu.

Pēc "ORTO Klīnika" veiktās operācijas viņa prioritāte ir rehabilitācija, lai spēlēt varētu vasarā.

Tikmēr Šmēdiņam dalību "King of the Court" sacensību finālposmā liedzis vēdera vīruss, savā "Twitter" kontā vēsta viņa pārinieks Aleksandrs Samoilovs.

"Šonedēļ bija plānots uzsākt sacensību sezonu ar "King of the Court" sacensību finālposmu. Diemžēl Šmēdiņš ir atteicies no dalības turnīrā, jo trīs dienas cīnās ar vēdera vīrusu un šodien devās uz slimnīcu," ziņo Samoilovs.

"King of the Court" sacensību finālposmā, kas no 5. līdz 8.janvārim norisinās Dohā, Samoilovs spēlēs kopā ar Moricu Pristaucu no Austrijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu