Video ⟩ Bļugers atgriežas laukumā un atzīmējas ar rezultatīvu piespēli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (centrā)
Teodors Bļugers (centrā) Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar rezultātu 5:3 (0:0, 2:3, 3:0) pārspēja Sentluisas "Blues", izcīnot devīto uzvaru pēc kārtas.

Uzvarētāju sastāvā Bļugers ar rezultatīvu piespēli izcēlās pašās spēles beigās, vārtu guvumā asistējot kanādietim Brokam Makginam.

Amerikāņu uzbrucējs Braiens Rasts guva divus vārtus un veica rezultatīvu piespēli "Pengiuns" sastāvā, savukārt komandas kapteinis Sidnijs Krosbijs un vēl viens kanādietis Evans Rodrigess atzīmējās ar 1+1.

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un 43 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, uzvarēja astoņos no 11 iemetieniem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

27 gadus vecais Bļugers šosezon 31 spēlē guvis septiņus vārtus, veicis sešas rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu +4.

Bļugeram šis bija pirmais mačs kopš 20. decembra, jo Covid-19 protokola dēļ viņš un vēl vairāki komandas biedri nevarēja spēlēt.

Metropolitēna divīzijā "Penguins" ar 43 punktiem 32 mačos ieņem ceturto vietu, tikmēr "Blues" ar 43 punktiem 34 spēlēs ierindojas otrajā pozīcijā Centrālajā divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu