Serbu žurnālists par Džokoviča lietu: Tas ir publisks pazemojums (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais Serbijas žurnālists Saša Ozmo skarbi izteicies par pasaules pirmās raketes Novaka Džokoviča neielaišanu Austrālijā, lai piedalītos sezonas pirmajā "Grand Slam" tenisa turnīrā "Australian Open".

Džokovičs trešdien ieradās Melburnā, kur varasiestādes konstatēja kļūdu viņa vīzas pieteikumā. Austrālijas mediji ziņoja, ka Džokovičs pametīs valsti, bet viņa advokāti mēģinās pārsūdzēt lēmumu.

Austrālijas varasiestādes atlikušas lēmuma pieņemšanu Džokoviča lietā līdz pirmdienai, 10. janvārim. Paredzams, ka tas tiks paziņots līdz pl. 10.00 pēc vietējā laika.

Vairāk nekā piecas stundas Džokovičs uzturējās Melburnas lidostā, sarunājoties ar robežsargiem.

"Jūs ievērojat valsts izstrādātos noteikumus. Jūs lidojat pāri visai pasaulei, un tad tie paši cilvēki, kas apstiprināja pieteikumu turnīram, neļauj jums iekļūt valstī. Un tu tiec izolēts. To nedrīkst nodarīt nevienam. Tas ir publisks pazemojums," tviterī raksta Ozmo. 

Tiesa, liela daļa sabiedrības pauda nosodījumu "Australian Open" rīkotājiem, kas Džokovičam piemēroja medicīnisku izņēmumu, lai ATP ranga pirmais numurs varētu piedalīties prestižajās sacensībās. 

34 gadus vecais Džokovičs "Australian Open" triumfējis deviņas reizes. 

"Australian Open" risināsies no 17. līdz 30. janvārim.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu