Video ⟩ Landeskogam "hat-trick" "Avalanche" kārtējā rezultatīvajā uzvarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Gabriels Landeskogs ceturtdien guva trīs vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un sekmēja Kolorādo "Avalanche" komandas uzvaru.

"Avalanche" izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas savā laukumā, ar rezultātu 7:1 (1:1, 3:0, 3:0) pārspējot Vinipegas "Jets".

Landeskogs savam sniegumam pievienoja arī rezultatīvu piespēli, Neitanam Makinonam bija vieni gūti vārti un četras rezultatīvas piespēles, bet Miko Rantanenam - vārti un divas piespēles.

Landeskogs karjeras laikā izcēlies ar četriem "hat-trick", iepriekšējo reizi trīs vārtus vienā spēlē gūstot 2018. gada oktobrī. Uzbrucēju virknējums Landeskogs-Makinons-Rantanens sesto reizi kādu no NHL spēlēm noslēdza, katram hokejistam gūstot vismaz trīs punktus.

Tikmēr "Avalanche" septīto spēli sezonā guva vismaz septiņus vārtus. Kopš pārcelšanās uz Denveru tik rezultatīvs sniegums "lavīnām" bija vien 1995./1996. gada sezonā, kad Kolorādo vienībai bija 11 šādi mači. Tosezon ar latviešu aizsargu Sandi Ozoliņu sastāvā "Avalanche" uzvarēja Stenlija kausa izcīņā.

Dārsijs Kempers uzvarētāju vārtos atvairīja 34 metienus, bet otrā laukuma galā Konors Hellebaiks neitralizēja par vienu raidījumu vairāk.

NHL regulārajā čempionātā komandas šosezon aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu