Video ⟩ Austrālijas tiesa atjaunojusi Džokoviča vīzu (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Novāks Džokovičs
Novāks Džokovičs Foto: EPA/LETA

Austrālijas tiesa atjaunojusi tenisa zvaigznes Novaka Džokoviča vīzu, kas tika atcelta pagājušajā nedēļā pēc viņa ierašanās valstī, pamatojoties uz to, ka sportists nav vakcinēts, vēsta ārvalstu mediji.

(Papildināts viss teksts.)

Līdz ar to Džokovičam ir derīga vīza un viņš var ieceļot Austrālijā. Tas nozīmē, ka ATP ranga pirmais numurs piedalīsies sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā "Australian Open". 

Tiek ziņots, ka Džokovičam atdotas viņa personīgās mantas un tiesa lēma, ka viņš nekavējoties jāatbrīvo no karantīnas. 

Serbijas tenisa zvaigznes līdzjutēji Melburnā ar lielu prieku uzņēma ziņas, ka Džokovičs varēs startēt "Australian Open". Viņa atbalstītāji pie sportista viesnīcas sarīkojuši dejas. 

Tikmēr Austrālijas Iekšlietu ministrijas pārstāvis Kristofers Trans laikrakstam "The Herald Sun" pavēstījis, ka iekšlietu ministre Kārena Endrjūsa tomēr varētu titulēto sportistu izraidīt no valsts. Viņai ir tādas pilnvaras. 

34 gadus vecais Džokovičs Austrālijā ieradās pagājušajā nedēļā. 

Lēmums piešķirt Džokovičam medicīnisku izņēmumu, lai viņš varētu spēlēt Austrālijas atklātajā čempionātā, izraisīja plašu kritiku. Īsi pēc tam Džokoviča vīza tika anulēta, bet nu tiesa to ir atjaunojusi.

Džokovičs Austrālijas atklātajā čempionātā uzvarējis deviņas reizes un ar šveicieti Rodžeru Federeru un spāni Rafaelu Nadalu dala "Grand Slam" titulētāko tenisistu godu - viņiem katram ir pa 20 trofejām.

Sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs - Austrālijas atklātais čempionāts - norisināsies no 17. līdz 30. janvārim.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu