Šimkovičs atstāj RFS un pārceļas uz Austrijas trešo līgu

CopyDraugiem X Whatsapp
Tomāšs Šimkovičs
Tomāšs Šimkovičs Foto: Futbola klubs RFS/Facbook

Pussargs Tomašs Šimkovičs, kurš pēdējos trīs gadus bija viens no Latvijas komandas RFS produktīvākajiem futbolistiem, karjeru turpinās Austrijas pēc spēka trešās līgas klubā Deblingas "First Vienna".

Līgums ar 34 gadus veco pussargu noslēgts līdz 2023.gada vasarai jeb uz pusotru gadu.

RFS aizvadītajā sezonā ar Šimkoviču sastāvā uzvarēja Latvijas virslīgas čempionātā un valsts kausa izcīņā. Ar septiņiem precīziem sitieniem viņš bija virslīgas devītais labākais vārtu guvējs, bet ar deviņām rezultatīvām piespēlēm dalīja pirmo vietu labāko asistētāju sarakstā.

Pirms pievienošanās RFS slovāku izcelsmes austriešu futbolists spēlēja Lietuvas komandā Viļņas "Žalgiris". Pirms spēlēšanas Lietuvā viņš četras sezonas pavadīja Kazahstānā, bet pirms tam trīs gadus spēlēja Austrijas bundeslīgā pazīstamās Vīnes "Austria" sastāvā.

Viņš savulaik regulāri tika aicināts uz jaunatnes izlasēm, 2007.gadā Austrijas komandas sastāvā aizkļūstot līdz U-20 Pasaules kausa izcīņas pusfinālam.

"First Vienna" trešās līgas Austrumu grupā ieņem otro vietu un pretendē uz iekļūšanu otrajā līgā. "First Vienna" ir seškārtēja Austrijas čempione, pēdējo titulu izcīnot 1955.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu