Merzļikins tuvākajās dienās atgriezīsies laukumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Kolumbusas "Blue Jackets" atsācis treniņus un drīzumā varētu atgriezties laukumā.

1.janvāra mačā, kurā "Blue Jackets" mājās ar rezultātu 4:7 kapitulēja Karolīnas "Hurricanes", Merzļikins pēc diviem periodiem nomainīja traumu guvušo Daņiilu Tarasovu, taču pats mača izskaņā sadūrās ar komandas biedru Jakubu Vorāčeku un iedzīvojās savainojumā.

Merzļikins izlaidis jau trīs mačus, bet otrdien (trešdien plkst.2 pēc Latvijas laika) "Blue Jackets" paredzēta tikšanās savā laukumā ar Čikāgas "Blackhawks". Merzļikins maču sāks uz rezervistu soliņa, bet vārtos stāsies Jonass Korpisalo.

Merzļikins šosezon 21 mačā izcīnījis 12 uzvaras, savos vārtos ielaidis vidēji 3,2 ripas un atvairījis 90,7% metienu.

"Blue Jackets" ar 33 punktiem 33 spēlē ieņem desmito vietu Austrumu konferencē.

Pēc ceļgala savainojuma atguvies ir arī Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers no Sanhosē "Sharks", tomēr kā norāda komandas galvenais treneris Bobs Bugners, "viņam nepieciešama diena vai divas, lai būtu gatavs spēlēt."

Plānots, ka Balcers, kurš nav spēlējis kopš 4.decembra, laukumā varētu doties ceturtdien, kad "Sharks" savā laukumā uzņems Ņujorkas "Rangers" hokejistus.

Balcers šajā sezonā 24 spēlēs guvis divus vārtus, atdevis astoņas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -8.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sharks" ar 39 punktiem 36 mačos ir devītajā vietā 16 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu