Apskatnieks: "Mavericks" interesējas par NBA labāko bloķētāju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" izrāda interesi par līgas labāko metienu bloķētāju Mailsu Tērneru, vēsta "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja.

Indiānas "Pacers" centra spēlētājs Tērners jau iepriekš piesaukts iespējamos maiņas darījumos, bet līdz šim palicis komandā, kuru pārstāvējis visu savu līdzšinējo karjeru NBA

Lai arī "Mavericks", tuvojoties maiņas darījumu termiņa beigām, demonstrē ļoti labu basketbolu un izcīnījusi sešas uzvaras pēc kārtas, vēl ir iespējas progresēt. 

Šaranja ziņo, ka 25 gadus vecais Tērners nonācis "Mavericks" redzes lokā. Viņa pakalpojumos ieinteresēta esot arī Losandželosas "Lakers", Šarlotas "Hornets" un Ņujorkas "Knicks". 

Izskanējušas ziņas, ka "Pacers" neizslēdz iespēju aizmainīt lietuvieti Domantu Saboni, bet, ja piepildītos šāds scenārijs, tad Tērners paliktu Indiānas rīcībā. 

Tērnera alga ir 17,5 miljoni ASV dolāru sezonā. Viņa četru gadu līgums ir spēkā līdz 2022./2023. gada sezonas beigām. 

"Mavericks" apsver iespējas, ko var piedāvāt apmaiņā pret Tērneru. "Pacers" komandu vada bijušais Dalasas vienības galvenais treneris Riks Kārlails. 

Tērners aizvada vienu no savām labākajām sezonām "Pacers". Vidēji spēlē laukumā viņš pavada 29,6 minūtēs, kuru laikā gūst 12,9 punktus, savāc 7,2 atlēkušās bumbas un bloķē 2,9 metienus, kas ir labākais rādītājs līgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu