Portāls: Pasečņiks varētu pievienoties Kurucam "Baskonia"

CopyDraugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks
Anžejs Pasečņiks Foto: Sintija Zandersone/LETA

Par Seviljas "Real Betis" vienībā spēlējošo Latvijas basketbolistu Anžeju Pasečņiku interesējas cits Spānijas augstākās līgas (ACB) klubs Vitorijas "Baskonia", kurā jau spēlē Artūrs Kurucs, ziņo Spānijas tīmekļa vietne "encestando.es".

"Baskonia" jau vairākas nedēļas spēlētāju tirgū meklē centra spēlētāju, lai aizstātu uz Burgosas "San Pablo" pārgājušo senegālieti Landriju Nnoko. Turklāt klubs šobrīd nevēlas tērēt daudz naudas.

Tiek ziņots, ka tirgus šobrīd piedāvā maz centra spēlētāju un ka viens no kandidātiem ir Pašečņiks.

Tīmekļa vietne atsaucas uz punktu Latvijas centra spēlētāja līgumā, pēc kura Pasečņiks drīkst atstāt Seviljas klubu, ja ir piedāvājums no Eirolīgas komandas. Turklāt šī klauzula šonedēļ tika samazināta uz pusi, salīdzinot ar 150 000 eiro, kas bija paredzēti, parakstot līgumu ar "Real Betis".

Tiek piebilsts gan, ka Pasečņika augums ir 2,16 metri, taču Vitorijas kluba treneris Nevens Spahija nemīl "lielos spēlētājus".

Pasečņika konkurentu rindā ir beļģis Ismaels Bako, kurš spēlē Manrezas "Baxi" vienībā un pagājušajā sezonā spēlēja Eirolīgā Vilērbānas ASVEL rindās.

Tomēr viņa piesaistīšana no Manrezas kluba ir daudz dārgāka.

Pagājušā gada novembrī Bako atteica Kauņas "Žalgiris" piedāvājumam, taču tiek norādīts, ka Bako stila spēlētāji Spahijam patīk daudz labāk nekā Pasečņika tipa.

Turnīra tabulā "Baxi" ar deviņām uzvarām 15 cīņās ir sestajā vietā, "Baskonia" vienībai astoņi panākumi 15 dueļos dod devīto pozīciju, bet "Real Betis" ar trim uzvarām 15 mačos ir pēdējā vietā 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu