Bertāns ar trīspunktniekiem un bloķētiem metieniem sekmē "Wizards" uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien izcēlās ar precīziem tālmetieniem un bloķētiem pretinieku metieniem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 122:118 pārspēja Oklahomasitijas "Thunder", sagādājot pretiniekiem piekto zaudējumu pēc kārtas.

Bertāns laukumā pavadīja 13 minūtes, kuru laikā viņš guva deviņus punktus (3p. 3/7), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un bloķēja divus pretinieku metienus.

Uzvarētāju sastāvā 29 punktus guva Kails Kuzma, bet Spensers Dinvidijs pievienoja 22 punktus un 10 rezultatīvas piespēles.

"Thunder" rindās Šejs Džildžess-Aleksandrs guva 32 punktus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

Kārtējo reizi "Wizards" teicami nospēlēja saspringtas spēles beigas. Vašingtonas vienība šosezon izcīnījusi 17 uzvaras un piedzīvojusi četrus zaudējumus mačos, kad piecas minūtes pirms beigām komandas šķir pieci vai mazāk punkti. Procentuāli tas ir otrs labākais rādītājs līgā aiz Fīniksas "Suns" (14-3).

"Wizards" ar 21 uzvaru un 20 zaudējumiem patlaban ieņem devīto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, tikmēr "Thunder" ar bilanci 13-27 atrodas pirmspēdējā jeb 14. pozīcijā Rietumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu