"Ventspils" basketbolisti pagaidām vēl laukumā neatgriezīsies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Ventspils" basketbolisti
"Ventspils" basketbolisti Foto: Evija Trifanova/LETA

"Ventspils" piektdien vēl neatgriezīsies laukumā, tādējādi uz nenoteiktu laiku pārcelta Kurzemes komandas spēle Latvijas - Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) pret Tallinas "Kalev"/"Cramo", informē Latvijas vienība.

Mačam bija jānotiek piektdien Ventspilī.

Covid-19 uzliesmojumu dēļ iepriekš pārceltas tika deviņas spēles ar Latvijas komandu dalību.

Turnīra tabulā "VEF Rīga" ar izcīnītām 14 uzvarām un vienu zaudējumu atrodas līderpozīcijās. "Ventspils" ar deviņiem panākumiem desmit spēlēs ieņem trešo vietu, bet sestajā pozīcijā ar sešām uzvarām un tikpat zaudējumiem ierindojas "Ogre". "Latvijas Universitāte" ar bilanci 5-7 atrodas devītajā vietā, par vienu pozīciju zemāk ir "Liepāja" ar bilanci 3-8. Turnīra tabulas pēdējā vietā ar diviem panākumiem 14 spēlēs ir "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola".

LIBL pamatturnīrā komandas līdz 20.martam aizvadīs divu apļu turnīru. Astoņas labākās piedalīsies ceturtdaļfināla sērijās, uzvarētājus noskaidrojot divu spēļu summā. LIBL čempionus paredzēts noskaidrot finālčetrinieka turnīrā. Savukārt sezonu noslēgs Latvijas un Igaunijas čempionātu izslēgšanas spēles.

LIBL čempionātā 2021./22.gada sezonā piedalās 14 komandas - sešas Latvijas vienības - "VEF Rīga", "Ogre", "Ventspils", "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", "Latvijas Universitāte" un "Liepāja", kā arī astoņas Igaunijas komandas - Tallinas "Kalev"/"Cramo", Raplas "Avis Utilitas", "Parnu Sadam", "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits", Rakveres "Tarvas", Tallinas "Kalev", "TalTech"/"Optibet" un Hābnēmes "Viimsi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu