Latvijas hokeja izlase pirms olimpiskajām spēlēm aizvadīs divas pārbaudes spēles

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētāji Lauris Dārziņš (nr.10, sarkans), Kaspars Daugaviņš (nr.16, sarkans) un Rodrigo Ābols (nr.18, sarkans)
Latvijas hokeja izlases spēlētāji Lauris Dārziņš (nr.10, sarkans), Kaspars Daugaviņš (nr.16, sarkans) un Rodrigo Ābols (nr.18, sarkans) Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase īsi pirms Pekinas olimpiskajām spēlēm aizvadīs divas pārbaudes spēles, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Vispirms 5.februārī Pekinā Latvija spēkosies ar Krievijas Olimpiskās komitejas komandu, bet otrajā mačā, kas tiks aizvadīts 7.februārī, Latvijas hokejisti pārbaudīs spēkus pret Dānijas komandu. Spēļu sākumi paredzēti attiecīgi plkst.13.45. un plkst.11.15. pēc Latvijas laika.

Gatavošanos olimpiskajām spēlēm Latvijas valstsvienība sāks 26.janvārī, bet uz Pekinu dosies 2.februārī.

Latvijas hokejisti Pekinas olimpisko spēļu C grupas turnīrā spēlēs ar Somiju, Zviedriju un Slovākiju. Vispirms 10.februārī Latvija spēkosies ar Zviedriju, dienu vēlāk tiksies ar Somiju, bet 13.februārī aizvadīs maču pret Slovākiju.

Augusta beigās Latvijas hokeja izlase kvalificējās 2022.gada Pekinas olimpisko spēļu turnīram. Novembra beigās pārbaudes turnīrā Dānijā Latvija ar 3:0 uzvarēja Norvēģiju un ar 1:5 piekāpās Dānijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu