Video ⟩ Šmits ar "Barcelona" svin uzvaru spēlē pret Eirolīgas čempionvienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Rolands Šmits ceturtdien Barselonā punktus neguva, taču "Barcelona" svinēja uzvaru savā laukumā ULEB Eirolīgas 21.kārtas spēlē.

Barselonieši mājās pieveica Stambulas "Anadolu Efes" ar 82:77 (19:17, 21:24, 21:15, 21:21).

Šmits ceturtdien spēlēja sešas minūtes un 19 sekundes, pa grozu nemetot. Viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu un spēli beidza ar efektivitātes koeficientu viens.

"Barcelona" komandā ar 16 punktiem rezultatīvākais bija lietuvietis Roks Jokubaitis. 15 punktus sakrāja Nikola Mirotičs, bet 13 punktus un septiņas atlēkušās bumbas - Sertacs Šanli.

Stambuliešiem 18 punktus guva Vasilije Micičs un 17 - Šeins Larkins.

Tikmēr Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Kauņas "Žalgiris" mačs Kauņā ar Belgradas "Crvena zvezda mts" komandu tika atcelts Covid-19 ierobežojumu dēļ.

"Barcelona" ar 16 uzvarām 20 spēlēs turnīra tabulā ieņem pirmo vietu, kamēr "Žalgiris" ar trim uzvarām 17 spēlēs turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu.

Vēl ceturtdien Minhenes "Bayern" savā laukumā piekāpās "Monaco" ar 78:83 (18:19, 17:21, 19:22, 24:21).

Mājiniekiem ar 26 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Korijs Valdens, bet 14 punktus guva Vladimirs Lučičs.

Viesiem ar 26 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm labākais bija Maiks Džeimss, bet 16 punktus pievienoja Danilo Andžušičs.

Covid-19 uzliesmojumu dēļ ceturtdien tika aizvadītas tikai divas no piecām spēlēm.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Berlīnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu