Džokoviča advokāti grib, lai Novaka tiesas prāva tiktu pārraidīta tiešraidē (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AFP/SCANPIX

Serbijas tenisa zvaigznes Novaka Džokoviča advokāti vēlas, lai viņa klienta apelācijas tiesas prāva tiktu pārraidīta TV tiešajā translācijā, vēsta laikraksts "The Age".

Advokāti apsverot iespējas, kā rīkoties pēc tam, kad Austrālijas imigrācijas ministrs Alekss Hoks pieņēma lēmumu anulēt Džokoviča vīzu. 

Džokoviča pārstāvji cīnīšoties, lai ATP ranga pirmais numurs varētu piedalīties sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā "Australian Open". Advokāti grib, lai tiesas prāva, kurā pārsūdzēs lēmumu, tiktu pārraidīta tiešraidē. 

Viņi arī paredz, ka lieta noslēgsies līdz 16. janvārim, lai Džokovičs varētu spēlēt Austrālijas atklātajā čempionātā. Pirmajā kārtā izloze lēma viņam tikšanos ar viņa  tautieti Miomiru Kecmanoviču, kurš ATP reitingā ieņem 78. pozīciju. 

34 gadus vecais Džokovičs pagājušajā trešdienā ieradās Melburnā, kur varasiestādes konstatēja kļūdu viņa vīzas pieteikumā un to anulēja. Pirmdien tika apmierināta viņa apelācija un tenisists varēja palikt valstī.

Ja Džokovičs zaudēs tiesas prāvā, viņam draud izraidīšana no Austrālijas, turklāt pastāv iespēja, ka tenisistam turpmākos trīs gadus būs liegts ierasties šajā valstī.

Džokovičs Austrālijas atklātajā čempionātā uzvarējis deviņas reizes un ar šveicieti Rodžeru Federeru un spāni Rafaelu Nadalu dala "Grand Slam" titulētāko tenisistu godu - viņiem katram ir pa 20 trofejām.

"Australian Open" risināsies no 17. līdz 30. janvārim Melburnā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu