Video ⟩ Mairis Briedis atbild Hērnam: Edij, esmu gatavs! (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mairis Briedis atbildējis vienam no slavenākajiem pasaules boksa promotieriem Edijam Hērnam, kurš kritizēja Latvijas boksa zvaigzni par izvēli uz kājas uztetovēt "Youtube" slavenības Džeika Pola vārdu.

Tāpat Briedis atklāja, ka gatavojas savai nākamajai cīņai, kas paredzēta martā Austrālijā pret Džeju Opetaiju.

Sarunā ar IFLTV Briedis atklāja, ka viņam ir daudz ideju un arī tetovējums "Džeika sliktā karma" ir viņa ideja un paša izvēle. Tādējādi viņš pievērsis sev lielāku uzmanību. 

"Ziniet, tā ir mana dzīve un mana izvēle. Vienmēr jāskatās uz sevi, nevis uz kāda cita darbiem. Tas ir mans ķermenis. Tas ir kā pokerā - eju uz visu banku. Jā, tā ir traka ideja man un priekš manas ģimenes, bet redzēsim, kas notiks turpmāk. Ceru, ka šādas idejas realizēsies dzīvē, lai cīnītos pret skaļiem vārdiem ASV. Tāds ir arī Pola vārds," teica Briedis. 

24 gadus vecais Pols savas boksera karjeras laikā aizvadījis piecas cīņas, visās izcīnot uzvaru. 

Polu Briedis raksturoja kā gudru cilvēku, kurš prot piesaistīt sabiedrības uzmanību. "Ir cilvēki boksa pasaulē, kuriem no viņa vajadzētu mācīties," teica Briedis. "Viņš ir atraktīvs puisis."​

Hērns uzskata, ka pasaules pirmajam numuram pirmā smagā svara divīzijā nevajadzētu uz cīņu saukt "Youtube" slavenību. Tas esot apkaunojoši. 

"Edij, esmu gatavs! Izsaki man labu piedāvājumu un mēs parādīsim fantastisku boksa cīņu ar Lorensu Okoliju. Tu klusēji. Bet tagad esi izteicies. Uz priekšu..." norādīja Briedis.

"Viņš teica, ka neesmu nopietns? Taču tagad runā par mani. Tas ir mans ķermenis. Darīšu visu, lai sasniegtu savus mērķus."

Briedis sacīja arī, ka labprāt boksa ringā tiktos ar slaveno meksikāni Saulu "Kanelo" Alvaresu.

13. janvārī Briedis nosvinēja savu 37. dzimšanas dienu. Savas profesionāļa karjeras laikā viņš izcīnījis 29 uzvaras, no kurām 20 bijušas ar nokautu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu