Okolijs par Brieža tetovējumu: Tas ir skumji, jo viņš ir lielisks cīkstonis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lorenss Okolijs un Dilans Prašovičs
Lorenss Okolijs un Dilans Prašovičs Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules boksa organizācijas (WBO) čempions brits Lorenss Okolijs komentējis Latvijas boksera Maira Brieža lēmumu uztaisīt tetovējumu, lai pievērstu slavenā "YouTube" satura veidotāja Džeika Pola uzmanību.

Briedis nesen sociālajos tīklos dalījās ar video, demonstrējot jauno tetovējumu, kurā attēlota stilizēta brieža galva, ko rotā teksts "Džeika sliktā karma".

Latvijas bokseris jau vairākkārt uz cīņu izaicinājis ASV populāro "jūtūberi", kurš pērn aizvadīja trīs cīņas, nopelnot nesalīdzināmi lielāku honorāru, nekā jebkad saņēmis pasaules čempions Briedis.

"Man šķiet, ka tetovējums nav īsts," intervijā "Give Me Sport" sacīja Okolijs, kurš bieži minēts kā viens no Brieža nākamajiem potenciālajiem pretiniekiem.

Okolijs gatavojas WBO pasaules čempiona jostas aizstāvības cīņai pret Polijas bokseri Mihalu Cešlaku. Duelis gaidāms 27. februārī Londonā.

Savukārt Briedis plāno Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu aizstāvēt pavasarī Austrālijā pret vietējo cīkstoni Džeiu Opetaiu.

"Tas ir skumji, jo viņš ir lielisks cīkstonis, taču šobrīd viņš sociālajos tīklos dara visu, ko gribas. Pieļauju, ka tas viss saistīts ar banknotēm," sprieda Okolijs.

Lielbritānijas bokseris norādīja, ka viņa pārstāvjiem esot bijušas grūtības vienoties par cīņu ar pretinieku, kura īpašumā ir kāda no pasaules čempiona jostām. 

"Un es saprotu, kāpēc. Tā ir grūta cīņa par labu naudu, bet ir citas vieglākas iespējas. Kad esi čempions, tava vērība pieaug. Un tāpēc centies pēc iespējas ilgāk neriskēt," teica Okolijs, liekot noprast, ka Briedis un citi pasaules čempioni negribot stāties pretī Lielbritānijas bokserim. 

29 gadus vecais Okolijs profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts 17 cīņās, turklāt 14 no tām noslēgušās ar pretinieka nokautu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu