Zauerlands bijis šokā par Brieža tetovējumu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kalle Zauerlands (no kreisās) un Mairis Briedis
Kalle Zauerlands (no kreisās) un Mairis Briedis Foto: Ieva Makare/LETA

Maira Brieža promouters Kalle Zauerlands bijis pārsteigts par Latvijas boksera tetovējumu, kas veltīts ASV slavenajam "YouTube" satura veidotājam Džeikam Polam.

Briedis nesen sociālajos tīklos dalījās ar video, demonstrējot jauno tetovējumu, kurā attēlota stilizēta brieža galva, ko rotā teksts "Džeika sliktā karma".

Latvijas bokseris jau vairākkārt uz cīņu izaicinājis ASV populāro "jūtūberi", kurš pērn aizvadīja trīs cīņas, nopelnot nesalīdzināmi lielāku honorāru, nekā jebkad saņēmis pasaules čempions Briedis.

"Viņš man to atsūtīja dienu pirms publicēšanas. Un es nezināju, ko teikt. Viņam ir jokpilns raksturs, taču viņu nedrīkst pārprast," sarunā ar "Talk Sport" sacīja Zauerlands.

"Viņš dara to, kas viņam ir jādara, - gatavojas [pasaules čempiona titula] aizstāvības cīņai," piebilda Latvijas boksera pārstāvis.

Briedim nākamā cīņa paredzēta pavasarī Austrālijā pret vietējo bokseri Džeiju Opetaiju, kurš karjerā ir nepārspēts - 20 uzvaras tikpat cīņās.

"Opetaija būs ļoti nopietns pretinieks, kurš ir nopelnījis tiesības cīnīties pret viņu - trīskārtēju pasaules čempionu," uzsvēra Zauerlands.

"Cilvēki domā, ka viņš lenc Džeiku Polu... jā, kā tad. Protams, ka viņš meklē reklāmas iespējas," piebilda promoters.

"Taču es viņam teicu - Mairi, šis puisis ar tevi necīnīsies. Viņš grib pretiniekus, kuri ir iesācēji vai karjeru noslēgušās zvaigznes. Viņš nemeklē pretinieku, kurš ir "cruiserweight" divīzijas līderis," pastāstīja Zauerlands.

"Tas nenāk par labu, ja ieej "YouTube", ieraksti Mairis Briedis un noskaties viņa nokautus. Esmu pārliecināts, ja tos parādītu Džeikam Polam, viņš apskatītos un noskrietu jūdzi," uzskata Brieža pārstāvis.

"Neatkarīgi no tā, vai tetovējums ir īsts vai nav, tas izpelnījās lielu uzmanību. Esmu pārliecināts, ka Mairis turpinās mūs pārsteigt šāda veidā."

Pols aizvadījis piecas cīņas profesionālā boksā, trīs no tām 2021. gadā. Par pērn trim ringā izcīnītajām uzvarām "jūtūberis" nopelnījis aptuveni 40 miljonus ASV dolāru (apmēram 35 miljoni eiro), liecina "Forbes" aplēses.

Pols aptuveni vēl piecus miljonus ASV dolāru pērn nopelnījis ar saturu "YouTube" kanālā.

"Forbes" aplēses liecina, ka Pols ar 45 miljonu dolāru peļņu varētu būt starp Top 20 pelnošākajiem sportistiem 2021. gadā.

2021. gadā gūtās peļņas ziņā Pols varētu apsteigt pasaulslaveno Meksikas bokseri Saulu "Kanelo" Alvaresu (34 miljoni) un serbu tenisistu Novaku Džokoviču (34,5 miljoni).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu