Briedis ar Okoliju pasaules čempiona jostu apvienošanas cīņu varētu aizvadīt vasarā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Zane Bitere/LETA

Mairis Briedis ar Lielbritānijas cīkstoni Lorensu Okoliju varētu spēkoties šā gada vasarā, intervijā "Sportsmail" atklāja Latvijas boksera promouters Kalle Zauerlands.

Okolijs gatavojas Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas aizstāvības cīņai pret Polijas bokseri Mihalu Cešlaku. Duelis gaidāms 27. februārī Londonā.

Savukārt Briedis plāno Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu aizstāvēt pavasarī Austrālijā pret vietējo cīkstoni Džeiju Opetaiju, kurš karjerā ir nepārspēts - 21 uzvara (17 nokauti).

"Mēs esam interesējušies un runājuši par cīņu pret Okoliju," sacīja Latvijas boksera promouters.

Zauerlands apgalvo, ka viņš jau apmēram gadu uztur kontaktus ar Okolija promouteru Ediju Hernu.

"Mēs ar Ediju diskutējam jau apmēram gadu. Mums teica, ka tiks izteikts piedāvājums," norādīja Brieža pārstāvis.

"Taču mums tagad ir titula aizstāvības cīņu pret Opetaiju, kas paredzēta martā vai aprīlī. Pēc tam būsim brīvi," sacīja Zauerlands.

"Savukārt viņiem ir jācīnās pret Cešlaku. Mums jāuzvar savā, un viņiem savā cīņā. Mums ir labas attiecības ar "Matchroom" [kompānija, kas pārstāv Okoliju]. Nav iemesla, kāpēc cīņa nevarētu notikt vasarā."

Zauerlands pēc Brieža uzvaras iepriekšējā cīņā pret Vācijas pārstāvi Arturu Mannu sociālajos tīklos publicēja video, aicinot Okolija pārstāvjus rīkot cīņu Mežaparka estrādē.

29 gadus vecais Okolijs profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts 17 cīņās, turklāt 14 no tām noslēgušās ar pretinieka nokautu.

Okolijam drīzumā pretī stāsies 32 gadus vecais Cešlaks, kurš izcīnījis 21 uzvaru un piedzīvoji vienu sakāvi - pret Ilungu Makabu no Kongo Demokrātiskās Rebublikas.

Briedis, kuram ir 37 gadi, karjerā izcīnījis 28 uzvaras (20 nokauti) un cietis vienu zaudējumu - pret ukraini Oleksandru Usiku.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu