IIHF februārī sāks pasaules hokeja stratēģiskā attīstības plāna izstrādi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) februārī sāks izstrādāt jaunu stratēģisko plānu hokeja attīstībai, vēsta organizācija.

"Lai rastu jaunus un inovatīvus veidus, kā apkalpot līdzjutējus un 82 nacionālās biedru asociācijas, izveidot visaptverošu hokeja attīstības ceļvedi un būt priekšā nemitīgi mainīgajai sporta bildei, IIHF sper pirmos soļus, lai izveidotu jaunu struktūru, kas atbilstu šiem un citiem izaicinājumiem hokejā.

Ieinteresētās personas visā pasaulē, tostarp nacionālās federācijas, klubi, līgas un spēlētāji, tiks aicināti piedalīties tiešsaistes aptaujā, kas tiks saņemta e-pastā. Līdzjutējiem būs arī iespēja dalīties savās idejās, izmantojot aptauju vietnē IIHF.com.

Pagājušā gada novembrī IIHF Padomes pirmajā sēdē jaunā vadība apņēmās izstrādāt stratēģisko plānu 2022.-2026. gadam, kas tiks veidots sadarbībā ar nacionālajām biedru asociācijām.

Stratēģija apvienos pasaules hokeja sabiedrību kā nekad agrāk. Plāna koncepcija un izstrāde ļaus IIHF un visiem tās biedriem un ieinteresētajām pusēm kopīgi koncentrēties uz sporta veidam svarīgo nākotnē," vēsta IIHF. 

IIHF Padomē kopš septembra darbojas bijušais Latvijas Hokeja federācijas (LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols, kurš ir arī Infrastruktūras komitejas vadītājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu