Video ⟩ Porziņģis sakrāj "double-double" spēlē pret NBA līdervienību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis ceturtdien izcēlās ar "double-dobule" spēlē pret Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas līdervienību.

Dalasas "Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 101:109 piekāpās Fīniksas "Suns" komandai, kas izcīnīja astoto uzvaru pēdējos deviņos mačos.

Līdz šim "Mavericks" bija uz uzvaru viļņa, izcīnot 11 panākumus iepriekšējās 12 spēlēs.

Porziņģis nospēlēja 32 minūtes, kuru laikā viņš guva 18 punktus (2p. 5/11, 3p. 2/4, soda metieni 2/2) un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Latvieša rēķinā arī viena rezultatīva piespēle, divi bloķēti metieni, viena kļūda un piecas piezīmes.

"Mavericks" līderis Luka Dončičs guva 28 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, izpildīja astoņas rezultatīvas piespēles un pieļāva arī astoņas kļūdas.

Ar 19 punktiem atzīmējās Džeilens Bransons, bet vēl 11 punktus Dalasas labā iemeta Tims Hārdevejs juniors.

"Suns" rindās rezultatīvākais bija Devins Bukers, kurš guva 28 punktus, tikmēr Kriss Pols sakrāja 20 punktus un 11 rezultatīvas piespēles.

Kaut arī "Suns" aizvadīja šosezon sliktāko spēli tālmetienu realizācijā (22,2% jeb 8 no 36), komandai tomēr izdevās uzvarēt. Pirmajā puslaikā "Suns" netrāpīja pat 17 tālmetienus pēc kārtas.

"Suns" piespieda pretiniekus kļūdīties 19 reizes, kaut arī "Mavericks" komanda līdz šim šosezon vidēji mačā bija kļūdījusies 12,4 reizes, kas bija otrais mazākais rādītājs līga pēc Atlantas "Hawks" (12,3).

Rietumu konferences turnīra tabulā un līgas kopvērtējumā "Suns" ir sezonas līdere ar 35 uzvarām un deviņiem zaudējumiem, tikmēr "Mavericks" ar bilanci 26-20 atrodas piektajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu