Medijs ziņo, cik rezervistu Pekinas turnīram drīkstēs pieteikt hokeja izlases

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dārziņš (pa kreisi) un Rodrigo Ābols.
Lauris Dārziņš (pa kreisi) un Rodrigo Ābols. Foto: Reuters / Scanpix

Hokeja izlases uz Pekinas olimpiskajām spēlēm varēs vest sešus rezerves spēlētājus, vēsta medija TSN hokeja apskatnieks Darens Drēgers.

Hokeja izlasēm uz olimpisko spēļu turnīru jāpiesaka 25 spēlētāji, taču uz Pekinu drīkstēs doties arī seši rezerves spēlētāji, kuri varēs piedalīties turnīrā, ja kāds no pamatsastāva spēlētājiem būs savainots vai saņems pozitīvu Covid-19 testu.

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš preses konferencē norādīja, ka jau tagad ar komandu kopā trenējas vairāki rezervisti, kuri bija paplašinātajā izlases kandidātu sarakstā. Vītoliņš arī atklāja, ka līdz 8. februārim ir iespēja mainīt valstsvienību sastāvus.

Savainojuma dēļ sastāvā nav iekļuvis pieredzējušais aizsargs Kristaps Sotnieks, kurš atgūstas no rokas lūzuma, un neskaidrība ir ar vārtsargu Ivaru Punnenovu, kurš Šveicē iedzīvojies savainojumā.

Latvijas izlase olimpisko spēļu turnīru atklās 10. februārī, kad tiksies ar Zviedriju, dienu vēlāk spēkosies ar Somiju, bet 13. februārī aizvadīs cīņu ar Slovākiju.

Pekinas olimpiskās spēles notiks no 4. līdz 20. februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu