Siliņš iemet astoņus punktus Maskavas CSKA grozā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ojārs Siliņš.
Ojārs Siliņš. Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Ojārs Siliņš pirmdien Maskavā Vienotās līgas spēlē guva astoņus punktus, taču viņa un Mārča Vītola pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo" viesos piekāpās CSKA.

Vītola un Siliņa pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo", kuru vada Roberts Štelmahers un Akselis Vairogs, izbraukumā ar 62:104 (19:26, 15:31, 18:27, 10:20) piekāpās Maskavas CSKA, kas atdarīja par negaidīto zaudējumu pirmajā riņķī Tallinā.

Siliņš laukumā pavadītajās 22 minūtēs un 47 sekundēs grozā raidīja visus četrus divpunktu metienus, bet garām grozam bumba lidoja pēc diviem tālmetieniem.

Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, reizi pārķēra bumbu, trīsreiz kļūdījās, nopelnīja vienu personisko piezīmi, kā arī beidza spēli ar otru sliktāko +/- rādītāju spēlē -28 un komandā labāko efektivitātes koeficientu desmit.

Tikmēr Vītols laukumā pavadītajās 12 minūtēs un 28 sekundēs punktus neguva, divreiz netrāpīdams grozā tālmetienus un reizi - divpunktu metienu. Tāpat viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles, divas kļūdas un piecu piezīmju dēļ pāragri pamests laukums, kā arī komandā labākais +/- rādītājs -11 un efektivitātes koeficients nulle.

Tallinas vienībā ar 12 punktiem rezultatīvākais bija Sailess Melsons.

Maskavas komandā rezultatīvākais ar 17 gūtajiem punktiem bija Aleksejs Šveds.

Mareka Mejera pārstāvētā Permas "Parma" Vienotajā līgā ar bilanci 6-4 ieņem piekto vietu turnīra tabulā, bet Siliņa un Vītola pārstāvētā "Kalev"/"Cramo" ieņem devīto vietu un desmit spēlēs ir izcīnījusi trīs uzvaras.

Šosezon pamatturnīrā startē 12 komandas, kas ir par vienu mazāk nekā pagājušajā gadā. Astoņas pārstāv Krieviju, iztrūkstot krīzes skartajai Maskavas apgabala "Himki" komandai, bet pa vienai vienībai ir no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Trešo sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2020./2021. gada līgas sezona beidzās ar Maskavas CSKA vienības uzvaru finālsērijā ar 3-0 pār Kazaņas "Uniks".

Kopš 2011./2012. gada sezonas CSKA Vienotajā līgā ne reizi nav zaudējusi čempiones godu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu