Arī skeletonists Tregubovs inficējies ar Covid-19

CopyDraugiem X Whatsapp
Ņikita Tregubovs
Ņikita Tregubovs Foto: EPA/Scanpix

Krievijas skeletonistam Ņikitam Tregubovam konstatēta inficēšanās ar Covid-19, vēsta Krievijas mediji.

Kā aģentūrai "RIA Novosti" atklāja komandas treneris Danils Čabans, Tregubovam treniņnometnē Sočos bijuši pozitīvi divi Covid-19 testi.

"Pagaidām viņš Sočos atrodas pašizolācijā, kur ir ārstu uzraudzībā. Pārējais izlases sastāvs ir Novogorskā un nevienam citam sportistam nav bijuši pozitīvi testi. Mums ir rezervē Jevgeņijs Rukosujevs. Uz Pekinu izlidojam 31. janvāri," "RIA Novosti" citē Čabana teikto.

Tikmēr pats Tregubovs piedāvājis pārcelt viņa lidojumu, lai varētu tikt uz olimpiskajām spēlēm, kur skeletonistiem mači sāksies 10. februārī.

"Esmu šoka stāvoklī. Četras dienas cīnos, kā varu, taču testi visu laiku ir pozitīvi. Man jau teica, ka izlasē veiktas izmaiņas un manā vietā uz Pekinu dosies cits sportists," aģentūrai TASS teica 2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu vicečempions Tregubovs.

Tregubovs aizvadītajā sezonā no Krievijas skeletonistiem bija visaugstāk kopvērtējumā, izcīnot ceturto vietu, bet piektais bija Vladislavs Semjonovs. No ceturtās līdz septītajai vietai kopvērtējuma tabula bija ļoti blīva, tāpēc Aleksandram Tretjakovam ar divām uzvarām neizdevās pakāpties augstāk par septīto pozīciju, jo posmā Siguldā viņš nestartēja.

Covid-19 skāris arī Vācijas komandu un Akselu Jungu, kurš kopvērtējumā bija otrais aiz latvieša Martina Dukura.

Pekinas olimpiskās spēles norisināsies no 4. līdz 20. februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu