Video ⟩ "Mavericks" uz nenoteiktu laiku zaudē Hārdeveju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tims Hārdevejs juniors
Tims Hārdevejs juniors Foto: Reuters/ScanPix

Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" spēlētājs Tims Hārdevejs juniors iedzīvojies savainojumā un izkritis no sastāva uz nenoteiktu laiku, vēsta vienība.

Hārdevejs traumā iedzīvojās mačā pret Goldensteitas "Warriors", kurā Dalasa cieta sakāvi ar 92:130 (20:29, 31:34, 27:34, 14:33).

Viens no "Mavericks" līderiem otrajā ceturtdaļā pēc caurgājiena savainoja pēdu. Viņam konstatēts kreisās kājas piektā pleznas kaula lūzums. Basketbolists laukumu pameta ar komandas biedru palīdzību. 

"Mavericks" vēsta, ka viņa atgriešanās laiks laukumā pagaidām nav noteikts. Par to kluba preses dienests ziņos vēlāk. 

"Vēlos teikt, ka mums ir ļoti žēl to redzēt. Nav patīkami redzēt, kad kāds iedzīvojas savainojumā," ESPN citē "Warriors" trenera Stīva Kera teikto. "Visas mūsu organizācijas vārdā vēlu viņam visu labāko un ceru, ka drīz atgriezīsies laukumā. Nezinu, kādas ir prognozes, bet mēs jūtam viņam līdzi."

Hārdevejs šosezon 20 no 41 spēles bija sācis starta pieciniekā. Laukumā viņš pavadījis vidēji 30,1 minūti, kuru laikā atzīmējies 14,3 punktiem, savāktām 3,8 atlēkušajām bumbām zem groziem un 2,2 rezultatīvām piespēlēm.

Hārdevejs ir ceturtais rezultatīvākais spēlētājs komandā. 

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs agrā ceturtdienas rītā (plkst. 5.00 pēc Latvijas laika) izbraukumā pret Portlendas "Trail Blazers".   

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu