"Riga" pastiprinās ar Vācijas bundeslīgā spēlējušo grieķu pussargu Pecu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Latvijas futbola klubs "Riga" parakstījis līgumu ar grieķu balsta pussargu Tanu Pecu, informē vienība.

30 gadus vecais futbolists dzimis Vācijas pilsētā Diseldorfā un jaunatnes līmenī pārstāvējis "Dusseldorfer SC 99" un Leverkūzenes "Bayer 04" komandas.

2010. gadā viņš uz īres nosacījumiem spēlēja Vācijas bundeslīgas klubā "Kaiserslautern". Divu sezonu laikā šajā komandā bundeslīgā Pecs aizvadīja 42 spēles un guva vienus vārtus. Nākamā sezonā Vācijas bundeslīgā viņš nospēlēja 14 spēles un guva vienus vārtus Firtes "Greuther" sastāvā.

Nākamās trīs sezonas Pecs spēlēja Austrijas bundeslīgas klubā Vīnes "Rapid" un trīs reizes pēc kārtas kļuva par šīs valsts vicečempionu. 2016. gadā Pecs parakstīja līgumu ar citu Vācijas bundeslīgas klubu Brēmenes "Werder", kura sastāva aizvadīja trīs mačus.

Pēc tam viņš atkal atgriezās "Rapid" komandā, kurā kopumā četru sezonu laikā aizvadīja 122 spēles, guva septiņus vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Pēdējās divas ar pusi sezonas Pecs spēlēja citā Austrijas bundeslīgas klubā "WSG Tirol". 66 spēlēs grieķis guva četrus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.

Pecs aizvadījis arī četras spēles Grieķijas nacionālās izlases sastāvā, kā arī pārstāvējis jaunatnes izlases.

"Riga" pēc trim pēc kārtas izcīnītiem tituliem pērnsezon nolika čempiones pilnvaras un Latvijas čempionātā palika ceturtajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu