Video ⟩ Porziņģis par nesavaldīšanos: Es reaģēju nepareizi (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē zaudēja savaldīšanos, sperot bumbu skatītāju tribīnēs. Latvijas basketbolists pēc mača preses konferencē atzina, ka reaģējis nepareizi, kā arī veltīja atvainošanos faniem.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 92:130 piekāpās Goldensteitas "Warriors".

Porziņģis ceturtās ceturtdaļas pirmajā pusē pēc bumbas pazaudēšanas nesavaldīja emocijas un ar kāju spēra bumbu skatītājos. Par šādu nesavaldīgu rīcību viņš tika izraidīts no spēles.

Latvijas basketbolists atzina, ka viņam un "Mavericks" komandai nelabvēlīgais spēles ritējums kopumā novedis pie šāda dusmu uzplūda, taču tik nesavaldīga rīcība bjia nepareiza.

"Mums spēle kā tāda absolūti nevedās. It sevišķi man pašam. Sašutums sakrājās, un es reaģēju nepareizi," norādīja latviešu basketbolists.

Porziņģis uzreiz pēc incidenta signalizēja tuvāko rindu skatītājiem, ka atvainojas par savu rīcību. Viņš to vēlreiz uzsvēra arī sarunā ar medijiem: "Vēlos atvainoties faniem, kuri tur sēdēja. Mans nolūks nebija spert bumbu viņu virzienā. Tas vienkārši bija sašutums no manas puses."

"Smags zaudējums. Šodien dabūjām spērienu pa pēcpusi. Viņi spēlēja kolosāli. Mums nebija atbildes. Labi, ka jau rīt ir vēl viena spēle," uz zaudējumu atskatījās Porziņģis.

"Mavericks" šobrīd 27 uzvarām 48 mačos ieņem 5. vietu Rietumu konferences tabulā, tikmēr "Warriors" ar 35 panākumiem tikpat mačos ierindojas 3. vietā.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs jau ceturtdien, plkst. 5. pēc Latvijas laika viesojoties pie Portlendas "Trail Blazers".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu