Skandālists Keins paraksta līgumu ar Edmontonas "Oilers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Evanders Keins.
Evanders Keins. Foto: AP/Scanpix

Skandalozais uzbrucējs Evanders Keins ceturtdien parakstīja līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Edmontonas "Oilers", ziņo līga.

Zināms, ka līgums ilgs vienu sezonu, bet finansiālie nosacījumi publiski netiek atklāti.

"Oilers" rindās spēlē NHL spožākā zvaigzne Konors Makdeivids, kā arī viņa uzticamais pārinieks vācietis Leons Draizaitls, bet komanda jau vairākas sezonas nespēj realizēt savu potenciālu.

Tāpēc vienības menedžments nolēma spert riskantu soli, piesaistot neviennozīmīgi vērtēto Keinu.

"Vienmēr esmu bijis spēlētājs, kurš dara visu iespējamo, lai komanda uzvarētu. Domāju, ka to neviens nevar apstrīdēt. Uzskatu, ka varu būt tas, kurš vieno komandu kopējam mērķim un cīņai par to," Keins sacīja intervijā medijam TSN.

Rūdolfa Balcera pārstāvētā komanda Sanhosē "Sharks" janvāra sākumā nolēma tomēr lauzt līgumu ar Keinu, kurš jau ilgu laiku bija pārkāpis dažādus ar Covid-19 izplatības ierobežošanu saistītos drošības noteikumus.

Oktobrī Keins tika diskvalificēts uz 21 spēli saistībā ar Covid-19 ierobežošanai noteikto NHL protokolu pārkāpumu. Viņu nosūtīja uz Amerikas Hokeja līgu (AHL), bet arī tur viņš neiztika bez pārpratumiem.

Ziemassvētku brīvdienu laikā Keins esot šķērsojis Kanādas robežu, bet uzrādījis viltotu Covid-19 testa rezultātu. NHL ceturtdien pabeidza izmeklēšanu šajā lietā, jo nevarēja atrast neapgāžamus pierādījumus, ka testa rezultāts tiešām viltots.

Tāpēc arī 30 gadus vecajam uzbrucējam ļaut pievienoties "Oilers" klubam.

Keins šosezon spēlējis tikai AHL, kur piecos mačos guvis divus vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles.

"Oilers" ieņem tikai 11. vietu Rietumu konferencē, 39 mačos spējot izcīnīt 44 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu