Mančestras "United" uzbrucējs Grīnvuds tiek apsūdzēts seksuālā vardarbībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Meisons Grīnvuds
Meisons Grīnvuds Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United" pēc tam, kad parādījās apsūdzības par vienības futbolista Meisona Grīnvuda vardarbīgu izturēšanos pret sievieti, paziņoja, ka uzbrucējs pagaidām nepiedalīsies komandas treniņos vai spēlēs.

Svētdien vietēja policija aizturēja kādu vīrieti apmēram 20 gadu vecumā pēc tā, kā sociālajos tīklos parādījās fotogrāfijas un video par viņa vardarbīgu uzvedību pret sievieti.

"Tika uzsākta izmeklēšana un pašlaik varam apstiprināt, ka ir aizturēts apmēram 20 gadus vecs vīrietis, kurš tiek turēts aizdomās par izvarošanu un fizisku aizskaršanu," minēts policijas paziņojumā.

Tiesa policija neminēja aizturētā vārdu, taču Mančestras vienība pēc tam arī paziņoja, ka līdz tālākiem paziņojumiem 20 gadus vecais Grīnvuds nepiedalīsies ne komandas treniņos, ne spēlēs.

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United" pēc tam, kad parādījās apsūdzības par Grīnvuda vardarbīgu izturēšanos pret sievieti, paziņoja, ka uzbrucējs pagaidām nepiedalīsies komandas treniņos vai spēlēs.

Svētdienas rītā Grīnvuda draudzene Herieta Robsone vietnē "Instagram" publicēja fotogrāfijas, kurās redzamas vardarbības pēdas, kuras, kā viņa pati norādīja, dusmu uzplūdos atstājis futbolists. Tiesa fotogrāfijas un balss ieraksti pēc tam tika dzēsti.

Pirms Robsones ieraksta pazušanas no "Instagram" Mančestras vienība paziņoja, ka neatbalsta vardarbību nekādā tās formā.

"United" ar izcīnītiem 38 punktiem 22 mačos Anglijas premjerlīgā ierindojas ceturtajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu