Obamejangs bez transfēra summas pārceļas uz "Barcelona"

CopyDraugiem X Whatsapp
Pjērs-Emeriks Obamejangs
Pjērs-Emeriks Obamejangs Foto: EPA/Scanpix

Gabonas futbola izlases kapteinis un Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" uzbrucējs Pjērs-Emeriks Obamejangs bez transfēra summas pārcēlies uz spāņu grandu "Barcelona", pirmdien transfēru perioda pēdējā dienā pavēstīja viņa jaunā komanda.

Kā vēsta Spānijas mediji, "Barcelona" vienošanos ar bijušo "Arsenal" kapiteini panākusi līdz sezonas beigām, ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu.

Jau iepriekš bija izskanējušas runas, ka Obamejangs varētu pārcelties uz Barselonu, kur viņa tēvam ir māja, tomēr maz ticamu to padarīja viņa lielā alga.

"Barcelona" klubam ir milzīgi parādi, bet gabonieša alga "Arsenal" rindās bija 250 000 britu mārciņu (300 000 eiro) nedēļā. Tiek ziņots, ka Obamejanga alga katalāņu kluba rindās krietni saruks.

Pēc spāņu mediju aplēsēm "Barcelona" parādi pārsniedz miljardu eiro.

Gabonietis "Arsenal" sastāvā nav spēlējis kopš decembra, kad disciplīnas pārkāpumu dēļ zaudēja komandas kapteiņa statusu.

Obamejangs, kuru 2018. gadā "Arsenal" no vācu Dortmundes "Borussia" nopirka par 60 miljoniem eiro, šosezon premjerlīgā 14 mačos guvis četrus vārtus, bet kopumā Londonas kluba kreklā viņam 163 spēlēs 92 precīzi sitieni.

"Barcelona" pašlaik "La Liga" kopvērtējumā ar 35 punktiem 21 spēlē ieņem piekto vietu. Līderi ar 50 punktiem 22 mačos ir Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu