NFL leģenda Breidijs noslēdz karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Breidijs
Toms Breidijs Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu futbola līgas (NFL) superzvaigzne Toms Breidijs pirmdien oficiāli paziņoja par savas profesionālā sportista karjeras beigām.

Pagājušajā nedēļas nogalē izskanēja baumas, ka Breidijs drīzumā varētu noslēgt savu 22 sezonas ilgo NFL karjeru, taču tās ātri vien tika kliedētas, kad Tampabejas "Buccaneers" komanda pirmdien paziņoja, ka Breidija NFL nākotne vēl tiek lemta un norit pārrunas.

Neskatoties uz Tampabejas vienības raisītajām cerībām, ka Breidijs varētu aizvadīt savu 23.sezonu, otrdien 44 gadus vecais sportists vietnē "Instagram" publicēja ierakstu, ka viņš ir nolēmis beigt savu NFL karjeru.

"Es atdevu sevi visu šos 22 gadus, nav nekāda īsākā ceļa pretī veiksmei un panākumiem laukumā vai dzīvē. Man ir ļoti grūti to rakstīt, bet te nu tas ir: es vairs nepiedalīšos sacensībās," vietnē "Instagram" rakstīja Breidijs. "Es mīlēju savu NFL karjeru, taču tagad ir laiks izmantot manu laiku un enerģiju citām lietām, kurām ir nepieciešama mana uzmanība."

Breidijs NFL karjeras laikā septiņas reizes ir uzvarējis "Super Bowl" mačā, kļūstot par titulētāko sportistu NFL vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu