Medijs prognozē Latvijai divas medaļas Pekinas olimpiskajās spēlēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas delegācija februārī Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs varētu izcīnīt divas medaļas, prognozē ziņu aģentūra "Associated Press" (AP).

AP prognozē, ka kamaniņu braukšanā divnieku ekipāžu sacensībās sudraba medaļas izcīnīs brāļi Juris un Andris Šici. Viņu kontā ir trīs olimpiskās medaļas - sudrabs 2010. gadā Vankūverā un divas bronzas 2014. gadā Sočos.

Pēc ziņu aģentūras pārstāvju domām, zeltu varētu izcīnīt Vācijas kamaniņu braucēji Tonijs Egerts un Saša Benekens, bet bronza, iespējams, ceļos uz Austriju, nonākot Tomasa Štoi un Lorenca Kollera īpašumā.

Komandu stafetes sacensībās AP prognozē Vācijas kamaniņu braucēju triumfu, sudrabu varētu iegūt Austrija, bet bronzu - ASV. Latvijas kamaniņu braucēji ir 2014. gada Soču olimpisko spēļu bronzas medaļu ieguvēji komandu stafetē.

Savukārt skeletonā Pekinas olimpiskajās spēlēs uzvaru paredz Martinam Dukuram, kurš Vankūverā un Sočos izcīnīja sudrabu. AP ieskatā sudrabs un bronza atvēlēta Vācijas skeletonistiem - attiecīgi Kristoferam Grotheram un Akselam Jungkam.

Vīriešu hokeja turnīrā AP vērtējumā spēcīgākā komanda būšot Kanādas izlase. Sudrabu varētu izcīnīt Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) hokejisti, bet pārsteidzoši bronza prognozēta ASV komandai, kas uz Pekinu dosies ar 15 studentu čempionāta NCAA spēlētājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu