Video ⟩ Balcers gūst vārtus spēlē pret NHL čempionvienību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers otrdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, ar rezultativitāti izceļoties piektajā mačā pēc kārtas.

Sanhosē "Sharks" izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:2, 1:0, 0:1) papildlaikā piekāpās NHL čempionei Tampabejas "Lightning".

Balcers vārtus guva otrā perioda piektajā minūtē, tobrīd panākot neizšķirtu 1:1.

Pēc komandas biedra kanādieša Marka Eduāra Vlašiča metiena Latvijas hokejists vārtu priekšā pamainīja ripas lidojumu, ievirzot to mērķi.

Latviešu uzbrucējs piekto spēli pēc kārtas atzīmējies ar rezultativitātes punktu. Pēdējos piecos mačos liepājnieka kontā ir četri vārti un viena rezultatīva piespēle.

Balcers laukumā pavadīja 13 minūtes un 30 sekundes (0:35 mazākumā), lietoja trīs spēka paņēmienus, divreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un lietderības koeficientu +1.

24 gadus vecais Balcers šosezon 30 spēlēs guvis sešus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles (15 punkti), kā arī sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Sharks" labā otrus vārtus guva kanādietis Logans Kutirē, tikmēr "Lightning" sastāvā ar precīziem metieniem atzīmējās kanādieši Entonijs Sirelli un Alekss Killorns, kā arī zviedrs Viktors Hedmans, kurš ar trāpījumu izcēlās papildlaikā.

"Sharks" ar 48 punktiem 46 mačos ieņem piekto pozīciju Klusā okeāna divīzijā, savukārt "Lightning" 66 punktiem 46 spēlēs ierindojas otrajā vietā Atlantijas divīzijā.

Sanhosē piedzīvoja piekto zaudējumu pēdējos sešos mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu