Covid-19 dēļ Latvijas hokeja izlases sastāvā veic izmaiņas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Arturs Kulda
Arturs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlasē diviem spēlētājiem konstatēta inficēšanās ar Covid-19, tāpēc pirms došanās uz Pekinas olimpiskajām spēlēm sastāvā veiktas izmaiņas, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Trešdien, 2. februārī, Latvijas hokeja izlase dosies uz Ķīnas galvaspilsētu Pekinu, kur 4. februārī sāksies 2022. gada ziemas olimpiskās spēles.

Latvijas hokeja izlase ar apkalpojošo personālu no Rīgas izlidos plkst. 13:50.

Pirms došanās uz Pekinu notikušas nelielas izmaiņas Latvijas izlases sastāvā. Pozitīvas Covid-19 analīzes uzrādījušās aizsargiem Kārlim Čukstem un Artūram Kuldam.

Līdz ar to Latvijas olimpiskajā izlases sastāvā iekļauti aizsargi Roberts Mamčics un Nauris Sējējs.

Uz olimpiskajām spēlēm pāris dienas vēlāk dosies vārtsargs Jānis Kalniņš un aizsargs Roberts Mamčics. Pārējie izlases spēlētāji uz Pekinu izlidos 2. februārī.

Latvijas nacionālā hokeja izlase, gatavojoties 2022. gada Pekinas olimpiskajam hokejam turnīram, aizvadīs divas pārbaudes spēles.

5. februārī Latvijas hokeja izlase spēkosies ar 2018. gada olimpiskajiem čempioniem - Krievijas olimpisko atlētu komandu. Šī spēle norisināsies "National Indoor Stadium" (NIS) sacensību arēnā, un pēc Latvijas laika sāksies plks.13:45.

Otrajā cīņā 7. februārī Harija Vītoliņa padotie mērosies spēkiem ar Dānijas komandu. Šī spēle tiks aizvadīta NIS treniņu hallē, un pēc Latvijas laika sāksies plkst.11:15. Šīs būs pēdējās divas Latvijas hokeja izlases spēles pirms Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Latvijas izlase Pekinas olimpisko turnīru atklās 10. februārī, kad tiksies ar Zviedriju, dienu vēlāk spēkosies ar Somiju, bet 13. februārī aizvadīs cīņu ar Slovākiju.

Atgādināsim, ka ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm Latvija izcīnīja 2021. gada augusta beigās. Izšķirošajā duelī mūsu hokejisti ar 2:1 pārspēja Francijas komandu.

 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu