Foto ⟩ Aparjods arī pēdējā treniņbraucienā starp ātrākajiem Pekinas trasē

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Aparjods
Kristers Aparjods Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas kamaniņbraucējs Kristers Aparjods piektdien pēdējā Pekinas olimpisko spēļu treniņbraucienā finišēja trešajā vietā, liecina sacensību mājaslapā publicētā informācija.

Sestajā un noslēdzošajā treniņbraucienā Aparjods finišēja pēc 57,764 sekundēm, tikai par 0,050 sekundēm atpaliekot no līdera vācieša Johanesa Ludviga. Otrais pēdējā braucienā bija Ludviga tautietis Fēlikss Lohs, kurš līderim zaudēja vien 0,015 sekundes.

Savukārt aiz Aparjoda ceturto pozīciju ieņēma viens no olimpisko spēļu favorītiem itālietis Dominiks Fišnallers, kurš ātrākais bija pirmajos treniņos.

Foto: Latvijas kamaniņu braucēji Pekinas olimpisko spēļu trasē

Gints Bērziņš un Artūrs Dārznieks pēdējā treniņbraucienā finišēja attiecīgi astotajā un devītajā pozīcijā, no līdera atpaliekot par 0,501 un 0,624 sekundēm.

Pirms tam piektajā treņiņbraucienā Aparjods finišā uzrādīja astoto labāko laiku, Dārznieks bija 11. ātrākais, bet Bērziņam finišā 13. vieta. Šajā braucienā ātrākais bija austrietis Volfgangs Kindls.

Olimpiskās sacensības sāksies sestdien, kad kamaniņbraucēji veiks pirmos divus no četriem braucieniem, bet kamaniņbraucējas turpinās oficiālos treniņus.

Svētdien, kad turpināsies sieviešu treniņbraucieni un tos sāks divnieku ekipāžas, medaļas tiks sadalītas vīru konkurencē.

Pekinas olimpiskās spēles notiks no 4. līdz 20. februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu