Taisons Fjūrijs atklāj Usika galvenās vājības

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Slavenais britu bokseris un Pasaules boksa padomes (WBC) supersmagā svara čempions Taisons Fjūrijs sarunā ar ESPN ieskicējis ukraiņu boksera Oleksandra Usika galvenās vājības.

Fjūrija pārstāvji šobrīd risina pārrunas ar Diliana Vaita nometni par Fjūrijam piederošās WBC supersmagā svara čempiona jostu. Izskanējušas runas, ka abi briti bokseri ringā varētu tikties aprīlī.

Tikmēr pats Fjūrijs publiskajā telpā apspriež ne tikai gaidāmās cīņas pretinieku Vaitu, bet arī citas pasaules boksa lielākās zvaigznes.

Fjūrijs sarunā ar ESPN izcēlis, iespējams, sava nākotnes pretinieka Oleksandra Usika izteiktākās vājības.

"Es uzskatu, ka viņš ir labs bokseris. Bet ne ļoti labs. Viņš mēdz uzņemt sitienus, ir viegls, mazs un nekustās ātri," norādīja Fjūrijs, piebilstot, ka Usiks tik un tā ir talantīgs bokseris.

WBC čempions arī atklāja, cik tuvu bijusi reāla cīņa ar Usiku. Kā zināms Usikam obligāti sev piederošās jostas jāaizstāv pret citu britu Entoniju Džošua. Iepriekš izskanēja runas, ka abu britu pārstāvi bija ļoti tuvu, lai vienotos par Džošua atkāpšanos no cīņas par Usikam piederošajām čempiona jostām.

Tomēr tagad Fjūrijs atklāja, ka Džošua pārstāvji pēdējā mirklī nolēma, ka par atkāpšanos no titula cīņas vēlas lielāku kompensāciju. Tas arī izjaucis potenciālo Usika un Fjūrija tikšanos ringā vēl pirms abu bokseru attiecīgajiem dueļiem pret Džošua un Vaitu.

Ja Fjūrijs un Usiks uzvarēs savas nākamās cīņas, nevar izslēgt iespēju, ka abi bokseri tiksies ringā, lai apvienotu supersmagā svara jostas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu