Brāļi Šici starp ātrākajiem pēdējos treniņbraucienos (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Andris un Juris Šici
Andris un Juris Šici Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas kamaniņu sportisti Andris un Juris Šici otrdien pēdējos divos treniņbraucienos ieņēma otro un trešo vietu.

Pirmajos divos treniņbraucienos Šici bija trešie un ceturtie, bet trešajā un ceturtajā treniņbraucienā uzrādīja otro un trešo laiku.

Piektajā treniņbraucienā ātrākie bija vācieši Tobiass Vendls un Tobiass Arlts, kuri finišēja 58,465 sekundēs, bet sestajā treniņbraucienā ātrākie bija Austrijas duets Tomass Šteijs/Lorencs Kollers, kuru laiks bija 58,573 sekundes.

Šici vāciešiem piektajā treniņbraucienā piekāpās 0,248 sekundes, bet sestajā braucienā bija par 0,117 sekundēm lēnāki kā Austrijas duets.

Tikmēr Mārtiņš Bots un Roberts Plūme piektajā un sestajā treniņbraucienā ierindojās sestajā vietā, līderiem zaudējot attiecīgi 0,695 un 0,546 sekundes.

Cīņu par medaļām pāri sāks 9. februārī.

2018. gada olimpiskajās spēlēs brāļi Šici ierindojās sestajā vietā, bet par čempioniem kļuva Vendls/Arlts, sudrabs tika austriešiem Peteram Pencam un Georgam Fišleram, bet bronzu izcīnīja Vācijas duets Tonijs Egerts un Saša Benekens.

Šici 2010. gada olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba godalgas, bet 2014. gada Olimpiādē brāļi tika pie bronzas. Debitēja olimpiskajās spēlēs Šici 2006. gadā, kad ierindojās septītajā vietā.

Pekinas olimpiskās spēles norisinās no 4. līdz 20. februārim.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu