Ķēniņš: Soli pa solim jāiet uz priekšu, jāmeklē savas iespējas

CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase pirmdien notikušajā treniņspēlē ar Dāniju mēģināja ar pretiniekiem iet divcīņās, taču hokejisti bija ļoti uzmanīgi, atzina valstsvienības uzbrucējs Ronalds Ķēniņš.

Latvijas hokejisti pirmdien treniņspēlē tikās ar Dāniju. Lai gan tā bija izsludināta kā pārbaudes spēle, mača raksturs vairāk atbilda kombinētajam treniņam ar divu komandu dalību.

"Man pēc Šveices bija nedaudz grūtāk pierast mazajam laukumam. Zinājām, ka tā ir tikai treniņspēle bez īstiem tiesnešiem. Tā jau mēģinājām iet divcīņās, bet, ja kāda sadursme sanāca, tad bijām uzmanīgi. Negribējās savainot pretinieku vai pašiem savainoties," stāstīja Ķēniņš.

Foto: Latvijas hokeja izlase uz Pekinas ledus

Latvijas izlasei šodien bija brīvais ledus treniņus, turpinot gatavoties pirmajam mačam, kas būs ceturtdien ar Zviedriju. "Soli pa solim jāiet uz priekšu, jāmeklē savas iespējas. Pretiniekos ir labas komandas, taču jāmēģina uzvarētu katru spēli," par gaidāmo olimpisko turnīru teica Ķēniņš.

Hokejisti pamazām pieraduši pie "burbuļa" apstākļiem, kas ir ļoti strikti un liedz novirzīties no maršruta.

"Jābūt visam gatavam. Ja ir lietas, kas jau iepriekš bija paredzētas, tad noteikumi ir jāpieņem un jāpilda tā, kā tos prasa," atzina Ķēniņš.

Tāpat viņš atzīmēja, ka pieradis Pekinas laika joslai. Ķēniņš ikdienā spēlē Šveicē, kur maksimāli ilgākie pārbraucieni starp spēlēm ir apmēram piecas stundas. "Esam otrā pasaules galā un pirmās dienas bija grūti aklimatizēties, bet tagad jau esmu pieradis," atzina Ķēniņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu