Medijs: Lietuvas basketbolists Sabonis aizmainīts uz NBA klubu "Kings"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Domants Sabonis
Domants Sabonis Foto: Reuters/ScanPix

Lietuvas basketbolists Domants Sabonis aizmainīts uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Sakramento "Kings", vēsta ESPN.

NBA komandas šosezon spēlētāju maiņu darījumus var veikt līdz 10. februārim. Ievērības cienīgs darījums noticis otrdien, iesaistot sešus spēlētājus.

Indiānas "Pacers" aizmainījusi Saboni, Džeremiju Lembu, Džastinu Holideju un 2027. gada drafta otrās kārtas izvēli uz Sakramento "Kings".

Savukārt pretējā virzienā no "Kings" uz "Pacers" pārcelsies Tairīss Halibērtons, Badijs Hīlds un Tristans Tompsons.

Sabonis ir divkārtējs NBA Visu zvaigžņu spēles dalībnieks. 25 gadus vecais lietuvietis šosezon vidēji spēlē guvis 18,9 punktus un izcīnījis 12,1 atlēkušo bumbu.

2016. gada NBA draftā Saboni ar 11. kārtas numuru izvēlējās Orlando "Magic" komanda, taču tajā pašā dienā lietuvieti aizmainīja uz Oklahomasitijas "Thunder".

Pēc vienas sezonas "Thunder" sastāvā, Saboni aizmainīja uz "Pacers". Lietuvietis šosezon ir Indiānas kluba rezultatīvākais spēlētājs.

Interesi par Saboni iepriekš esot izrādījusi arī Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda.

"Pacers" sākusi sastāva pārbūvi. Svētdien uz Klīvlendas "Cavaliers" tika aizmainīts viens no komandas līderiem Keriss Leverts, pretī saņemot Rikiju Rubio.

Tikmēr citā maiņas darījumā Sīdžejs Makolums no Portlendas "Trail Blazers" dosies uz Ņūorleānas "Pelicans".

30 gadus vecais Makolums septīto sezonu pēc kārtas vidēji mačā gūst vismaz 20 punktus.

Kopā ar Makolumu uz "Pelicans" pārcelsies arī Lerijs Nenss juniors un Tonijs Snels.

Savukārt uz Portlendu dosies Džošs Hārts, Tomāšs Satoranskis, Nikeils Aleksandrs-Vokers, Didi Louzada, kā arī trīs nākotnes drafta izvēles - vienu pirmās un divas otrās kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu