Dukuri nestartē noslēdzošajā treniņu dienā; Top 3 iekļūst abi ķīnieši

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Skeletonists Martins Dukurs
Skeletonists Martins Dukurs Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas skeletonisti brāļi Martins un Tomass Dukuri trešdien nepiedalījās noslēdzošajos treniņbraucienos, tikmēr labus rezultātus uzrādīja Pekinas olimpisko spēļu mājinieki Ķīnas sportisti.

(Plkst. 12.00 papildināts ar rezultātiem sestajā treniņbraucienā.)

Piektajā treniņbraucienā Dukuri neizgāja uz starta. Tomass iepriekš sarunā ar Latvijas Televīziju (LTV) pauda, ka viņš ar brāli varētu nepiedalīties pēdējā treniņu dienā, jo ceturtdien sacensību sākums paredzēts agri - plkst. 9.30 pēc vietējā laika (plkst. 3.30 pēc Latvijas laika).

Trešdien uz starta piektajā treniņbraucienā neizgāja arī Vācijas skeletonists Kristofers Grothērs, kurš bija ātrākais pirmajos divus treniņbraucienos. Nestartēja arī itālietis Matia Gaspari, līdz ar to piektajā treniņbraucienā piedalījās 21 no 25 sportistiem.

Piektajā treniņbraucienā visātrāk trasi veica ķīnietis Džens Jiņs. Par 0,05 sekundēm lēnāk braucienu veica Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) pārstāvis Jevgeņijs Rukosujevs, bet trešo rezultātu uzrādīja ķīnietis Veņgans Jaņs.

Sestajā jeb noslēdzošajā treniņbraucienā labāko rezultātu sasniedza Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) pārstāvis Aleksandrs Tretjakovs.

Otrais labākais bija ķīnietis Džens Jiņs (+0,17), bet trešo rezultātu uzrādīja austrietis Semjuels Maiers (+0,39).

Pēdējā treniņbraucienā piedalījās tikai 13 sportisti.

Noslēdzošos treniņbraucienus trešdien aizvadīja Endija Tērauda. Latvijas skeletoniste piektajā treniņbraucienā ieņēma 23. vietu starp 25 sportistēm, bet sestajā treniņbraucienā viņa ierindojās 19. pozīcijā.

Dāmu sacensības skeletonā sāksies naktī uz piektdienu plkst. 3.30 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu