Bertānam gūstot 15 un Pasečņikam desmit punktus, Seviljas komanda svin uzvaru

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: @RealBetisBasket/Twitter

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns trešdien Seviljā guva 15 punktus un Anžejs Pasečņiks pievienoja desmit punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, viņu pārstāvētajai Seviljas "Real Betis" komandai svinot uzvaru.

Seviljas basketbolisti mājās ar 99:83 (25:16, 21:22, 28:24, 25:21) pārspēja Rodija Mačohas pārstāvēto Fuenlavradas "Urbas".

Bertāns spēlēja 22 minūtes un 38 sekundes, realizējot piecus no desmit "trejačiem". Tāpat rūjienietis izcīnīja divas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz pārķēra bumbu, divreiz pārkāpa noteikumus un izprovocēja vienu pārkāpumu pretiniekam, kā arī tika pie +/- rādītāja -3 un efektivitātes koeficienta 14.

Pasečņiks spēlēja 18 minūtes un četras sekundes, kuru laikā grozā raidīja visus piecus divpunktu metienus, bet netrāpīja vienīgo soda metienu. Viņa kontā bija arī sešas atlēkušās bumbas, divas kļūdas, viens bloķēts metiens, trīs piezīmes, pieci izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kā arī +/- rādītājs +4 un efektivitātes koeficients 16.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 25 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Šenons Evanss, bet pretiniekiem, kuru pieteikumā nebija iekļauts Mačoha, 19 punktus guva Kvans Čītems.

Rolanda Šmita pārstāvētai "Barcelona" klubs ar 14 uzvarām 17 spēlēs ieņem otro vietu turnīra tabulā, trešā ir Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" ar 13 uzvarām 20 spēlēs, piektā ir Kriša Helmaņa pārstāvētā Badalonas "Joventut" ar 11 panākumiem 18 mačos, kamēr Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar desmit uzvarām 18 cīņās ir septītā. Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Bitci Baskonia" vienībai desmit panākumi 19 dueļos dod astoto pozīciju. Rodija Mačohas pārstāvētā Fuenlavradas "Urbas" ar sešiem panākumiem 19 spēlēs ir 15., bet "Real Betis" ar piecām uzvarām 18 mačos ir priekšpēdējā vietā 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu