Foto ⟩ Cipuļa divnieks pirmajos treniņbraucienos Pekinā ātrāks par Ķibermaņa ekipāžu

CopyDraugiem X Whatsapp

Pekinas olimpisko spēļu bobsleja divnieku ekipāžu pirmajos treniņbraucienos c sasniedza devīto un desmito labāko rezultātu.

Labākais pirmajā treniņbraucienā bija Kanādas pilots Džastins Kripss, kurš finišā uzrādīja laiku 59,83 sekundes.

Cipuļa divnieks no līdera atpalika 0,38 sekundes un uzrādīja dalītu devīto labāko rezultātu, kamēr Oskara Ķibermaņa pilotētais bobs finišā bija dalītā 16. pozīcijā.

Otrajā treniņbraucienā ātrākais bija Johaness Lohners no Vācijas, kurš trasi veica 59,90 sekundēs. Cipulis no vācieša atpalika 0,39 sekundes un bija desmitais ātrākais, kamēr Ķibermaņa divnieks brauciena līderiem zaudēja 0,78 sekundes un uzrādīja 19. labāko rezultātu.

Treniņbraucienos piedalījās 28 ekipāžas.

Bobsleja sacensības vīriešu divnieku ekipāžām sāksies 14. februārī, kad tiks aizvadīti pirmie divi braucieni, savukārt noslēdzošie braucieni notiks 15. februārī.

2018. gada olimpiskajās spēlēs divnieku konkurencē par čempioniem tika kronēti kanādieši Džastins Kripss/Aleksandrs Kopacs un vācieši Frančesko Frīdrihs/Torstens Margis, kuri uzrādīja vienādu laiku. Sudrabs netika pasniegts, bet bronza tika Latvijas komandai Oskars Melbārdis/Jānis Strenga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu