Video ⟩ Timmas komanda piedzīvo zaudējumu FIBA Starpkontinentālā kausa pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Jānis Timma piektdien Kairā guva sešus punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Starpkontinentālā kausa pusfinālā, taču viņa pārstāvētā Leiklendas "Magic" piedzīvoja zaudējumu.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) G līgas komanda Leiklendas "Magic" ar 71:94 (19:27, 16:24, 19:19, 17:24) piekāpās Riodežaneiro "Flamengo".

Timma laukumā bija 23 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā realizēja divus no trijiem tālmetieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, divas reizes rezultatīvi piespēlēja, reizi kļūdījās, sakrāja divas personiskās piezīmes un noslēdza spēli ar mačā sliktāko +/- rādītāju -22, kā arī lietderības koeficientu septiņi.

"Magic" rindās rezultatīvākie ar 16 gūtajiem punktiem bija Džefs Dautins, kuram tika arī piecas atlēkušās bumbas, un Hasani Gravets, kurš sakrāja arī astoņas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas.

Brazīlijas komandā Jago Santoss guva 18 punktus un sakrāja piecas rezultatīvas piespēles, 17 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles sakrāja Franko Balbi, bet 14 punktus - Lukass Martiness.

"Magic" cīņā par trešo vietu turnīrā svētdien tiksies ar Kairas "Zamalek", kas piektdien ar 61:78 (16:23, 18:21, 13:19, 14:15) piekāpās Spānijas klubam Burgosas "San Pablo".

Kairas kluba labā 15 punktus guva Maikls Aleksandrs Makinijs, bet "San Pablo" rindās ar 17 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Džerels Edijs.

Arī fināls norisināsies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu