Zīle pievienojas Ābola pārstāvētajai komandai Zviedrijas čempionātā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kristaps Zīle
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kristaps Zīle Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kristaps Zīle pievienojies uzbrucēja Rodrigo Ābola pārstāvētajai Zviedrijas augstākās līgas (SHL) komandai "Orebro", vēsta klubs. Puses vienojušās par līgumu līdz sezonas beigām.

24 gadus vecais Zīle septiņas sezonas pēc kārtas pārstāvējis Rīgas "Dinamo" komandu, kuras sastāvā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā piedalījies 229 spēlēs, guvis septiņus vārtus un veicis 28 rezultatīvas piespēles.

"Esam priecīgi par iespēju uzņemt Kristapu. Esam ieguvuši spēcīgu aizsargu, kurš spēlē ar lielu sirdi un padarīs mūsu komandu stiprāku," komandas paziņojumā citēts kluba ģenerālmenedžeris Niklass Johansons.

"Pievienoties "Orebro" ir iedvesmojoši. Zinu, ka SHL ir spēcīga līga, un es pievienošos stiprai komandai. Vēlos iesaistīties un dot ieguldījumu," norādīja Zīle.

"Mēs ar Rodrigo viens otru labi pazīstam. Mēs esam vienā vecumā un nākam no mazas valsts - Latvijas. Būs forši kopā spēlēt "Orebro". Viņš ir teicis, ka Erebrū ir jauka pilsēta, ka fani ir lieliski, tāpēc nepacietīgi gaidu pievienošanos."

Zīle kopā ar "Orebro" kapteini Ābolu patlaban atrodas Pekinā, kur pārstāv Latviju olimpiskajās spēlēs.

"Mēs esam ieguvuši puisi, kurš spēlēs no visas sirds un darīs visu, lai palīdzētu mums uzvarēt," piebilda Ābols.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu